Va comunicam cele 2 scoli castigatoare pe luna noiembrie din programul national “Scoala pentru o Romanie Verde”.

Scoala pentru  o Romanie Verde

Dec 4, 2013

Buna ziua.

 

Va comunicam cele 2 scoli castigatoare pe luna noiembrie din programul national

“Scoala pentru o Romanie Verde”.

 

In urma activitatii inregistrate de scolile participante prin predarea de hartie reciclabila de la inceputul acestui an scolar, in conformitate cu precizarile publicate, Comitetul Director al Asociatiei Zibo Help a decis sa acorde cele doua premii dupa cum urmeaza:

 Scoala Gimnaziala “Mihai Eminescu” din loc.Buhusi, jud.Bacau – 600 E

 Liceul Tehnologic Nr.1 Popesti din loc.Popesti, jud.Bihor. – 400 E

Sincere felicitari atat profesorilor coordonatori, cat si elevilor de la caeste doua scoli, pentru activitatea lor!

 

Profesorii coordonatori din aceste scoli urmeaza sa fie contactati pentru a primii detalii si instructiuni privind modul in care vor primi aceste premii din partea sponsorului Aqua Carpatica.

 

Invitam in continuare scolile, liceele si gradinitele din Romania sa participe activ prin predarea de PET-uri si hartie reciclabila in cadrul programului “Scoala pentru o Romanie Verde”.

Va reamintim ca scolile primesc cate 200 de lei pentru fiecare 2.000 kg de hartie reciclabila predata, iar cele mai active (care predau cantitatile cele mai mari raportate la nr. de elevi participanti) sunt premiate lunar cu 2 premii de 600 de euro, respectiv 400 de euro de catre Aqua Carpatica. Citeste detalii despre program……

Deasemenea, profesorii coordonatori vor primi diplome de participare (sau de excelenta) la sfarsitul anului scolar.

 

La sfarsitul anului scolar vom publica lista tuturor scolilor care au participat in programul “Scoala pentru o Romanie Verde”, acestea primind diplome si distinctii.

De acestea vor beneficia DOAR scolile care au predat o cantitate minima de hartie, parteneriatele (conventiile) semnate cu scolile care nu au predat deloc hartie  pana la finele anului scolar devenind nule.